SZOLGÁLTATÁSoK

Az alábbi szolgáltatásokkal állok a kedves Ügyfelek rendelkezésére.

^

autó átvizsgálás

Magában foglalja a fékek, a futómű, a kipufogó vizsgálatát, a folyadékok (hűtőfolyadék, motorolaj, fékolaj) szintjének ellenőrzését, valamint a számítógépes hibakódolvasást.

^

olajcsere

Az olajcsere során új olajszűrőt építek be az autóba és új motorolajat töltök bele. Az olajcserét 10.000 kilométerenként, vagy évente ajánlott elvégezni.

^

fékjavítás

A fék az autó legfontosabb eleme! Ha nyikorog, ha nem fog, haladéktalanul ellenőrzésre van szükség! A legtöbb esetben féktárcsa és fékbetét cserével megoldható a probléma.

^

kipufogó javítás

Ha jellegzetes zörgő hangot hall a kipufogó felől, vagy kellemetlen szagot érez az utastérben, valószínűsíthető a kipufogó tömítetlenségének hibája.
A javítás során először feltárom a hiba pontos helyét, majd a szükséges elemet cserélem.

^

részecskeszűrő tisztítás

Amennyiben az Ön autójának teljesítménye visszaesik, a megszokottnál többet fogyaszt, vagy  részecskeszűrő hibát (DPF) jelez, szükség van annak tisztítására.
A részecskeszűrő kiszerelését követően professzionális részecskeszűrő tisztító gépben kitisztítom azt.

^

műszaki vizsga

A műszaki vizsga érvényességének lejárata előtt átvizsgálom autóját, elvégzem a szükséges javításokat, hogy biztosan megfeleljen a vizsga követelményeinek, majd lebonyolítom azt.

^

futómű javítás

A biztonságos gépjárművezetéshez elengedhetetlen a futómű hibátlan állapota. Ha kopogást, vagy zörgést hall a kerék környékéről, feltétlenül hozza el autóját futómű átvizsgálásra!

^

számítógépes diagnosztika

Computeres hibakód olvasás és törlés.

KAPCSOLAT

telefon

+36-30-594-3163

cim

1154 Budapest, Gábor Áron utca 30.

e-mail

info@automiszerviz.hu